Takaisin

Ethiopia Gebena gr 1

Paahtoaste 
3

Perinteisessä etiopialaisessa kahviseremoniassa kahvi tarjoillaan keraamisesta kaatokannusta, jota kutsutaan nimellä Gebena tai Jebena.

Kaakkois-Etiopian osuuskunnan tuottaman kahvin kasvuolosuhteet ovat poikkeuksellisen korkeat. Hitaasti kypsyvät kahvimarjat tuovat kahvin makuun syvyyttä.

Tuoksussa mustaa teetä ja mausteisuutta. Maistoimme kahvissa earl grey-teen bergamonttia, syvää marjaisuutta ja puolukan hapokkuutta.

Lajike 
Local Heirloom
Valmistustapa 
  • Suodatus
  • Pressopannu
  • Aeropress
Tila 
Osuuskunta
Menetelmä 
Washed
Alkuperämaa 
Etiopia
Tyyppi 
Alkuperäiskahvi
Osuuskunta
Korkeus 
2300 m
Pisteytys 
87
Maku 
mustaa teetä ja mausteisuutta, Earl Grey-teen bergamonttia, syvää marjaisuutta ja puolukan hapokkuutta
Aromi 
Musta tee, bergamontti, puolukka