Takaisin

Guatemala Finca San Ignacio

Paahtoaste 
3

San Ignacion 27 hehtaarin tila sijaitsee San Marcosissa, 250km etelään pääkaupunki Guatemala Citystä. 1555m korkeudessa sijaitsevan tila nauttii ihanteellisista olosuhteista kahvinviljelyä ajatellen. Kahvipensaat saavat auringonvaloa vain aamupäivätuntien ajan. Rajallinen auringonvalo kypsyttää kahvimarjat hitaasti, jolloin niiden sokeripitoisuus ja kompleksisuus maksimoituvat poimintahetkeen saakka.

Kahvimarjat poimitaan käsin, ja pulpataan mekaanisesti tilan omalla käsittelyasemalla.

Tilan kahvit ovat menestyneet hyvin maan Cup of Excellence-kilpailuissa

2002-1.

2011-15.

2012-15.

Kahvi on paahdettu keskipaahtoiseksi, jolloin sen luonne tulee parhaiten esiin.

Kahvi on puhdas ja makea. Kahvia dominoi suklainen täyteläisyys. Pehmeä,karamellimäinen jälkimaku, häivähdys kuivatun hedelmän hapokkuutta.

 

Lajike 
Bourbon
Caturra
Valmistustapa 
  • Suodatus
  • Pressopannu
  • Aeropress
Tila 
Manila San Ignacio
Menetelmä 
Washed
Alkuperämaa 
Guatemala
Tyyppi 
Alkuperäiskahvi
Pientilakahvi
Korkeus 
1555
Pisteytys 
85
Maku 
Ananas, karamelli, suklaa
Aromi 
Kypsää hedelmää, karamellimäisyyttä ja suklaata