Takaisin

Intia, Monsoon Malabar

Paahtoaste 
4

Kahvipavut poimitaan ja kuivataan auringossa sekä varastoidaan monsuunituulien aikaan 4 kuukaudeksi ilmaviin katoksiin. Kahvipavuista tulee suuria, keltaisia ja vähähappoisia.Menetelmä jäljittelee satoja vuosia sitten kahvien laivauksessa eurooppaan tapahtunutta monsuunituulien vaikutusta

Maku on hivenen makea, jopa siirappimainen ja täyteläinen. Runsas suutuntuma ja lyhyt jälkimaku. 

Lajike 
Arabica
Catuaí
Valmistustapa 
  • Espresso
  • Pressopannu
Tila 
Chikmagalurin alueen pientuottajat
Menetelmä 
Natural
Monsoon
Alkuperämaa 
Intia
Tyyppi 
Alkuperäiskahvi
Osuuskunta
Korkeus 
yli 800 m